Concert of Marcus&Martinus in Zagreb!

Veliki pozdrav svima! Danas sam vam odlučila napisati post o tome kako mi je bilo na koncertu Marcusa&Martinusa u Zagrebu, 27.3.2018.! Na početku se želim zahvaliti Teen385 portalu na kartama! :* Ako vas zanima kako je bilo na koncertu norveške pop senzacije, nastavite čitati! Ne zaboravite se pretplatiti na blog!










*U slučaju da ne znate tko su Marcus&Martinus: 16-godišnjaci podrijetlom iz Troforsa, malenog mjesta, od 800 stanovnika, na sjeveru Norveške. Karijeru su započeli prije pet godina pobjedom u glazbenom showu gdje su odnijeli pobjedu. Prvom pjesmom "To dråper vann" stječu dio publike, no postali su iznimno popularni izbacivanjem hita na engleskom jeziku "Girls"! Uz dečke je uvijek njihov tata koji je ujedno bio učitelj, no kako su se počeli baviti pjevanjem, sada im je menadžer i podrška na putu! Mnoge su (kao i mene) oduševili svojom skromnošću te radi toga što nemaju želju za isticanjem i hvaljenjem! I sami su u mnogo intervjua rekli da sebe doživljavaju kao i svu ostalu djecu! Do sada su izdali 2 albuma, a karijera im je svakako u usponu!*


Koncert se održao Maloj dvorani Doma sportova, a počeli su nas puštati u 17,00 h. Započeo je u 19,00 h fantastičnim izlaskom Marcusa i Martinusa na pozornicu uz pratnju vriska. :D Vjerojatno ću na Instagramu objaviti dosta slika i videa, pa me možete zapratiti ako niste klikom ovdje. (Trudila sam se uslikati što bolje slike, ali bila je ogromna gužva i svi su se gurali, a svjetlo također nije bilo najbolje za mobitel jer su se reflektori neprestance izmjenjivali. )

Njihova europska turneja pod nazivom "Moments Tour" je započela krajem siječnja ove godine (ako se ne varam) te je među zemlje njihova dolaska izabrana i Hrvatska! Većina koncerata je rasprodana, a pogotovo u skandinavskim zemljama gdje su se karte rasprodale u roku od 10 minuta. To je svakako dobar razlog da se ponovno vrate! Prije sam gledala na YouTube-u razne videe sa njihove turneje i jako mi se sviđao njihov izlazak!



Program počinje tako što na zaslonu iznad pozornice bude prikazan kratki filmić o gradovima koje će posjetiti tokom turneje te o tom gradu u kojem se trenutno nalaze! Zatim se odbrojava 10 sekundi od njihova izlaska na pozornicu! Koncert započinju sa jednim od svojih prvijenaca "Elektrisk"!






 







Ne znam točan raspored pjesama, ali trudit ću se spomenuti sve koje su izvodili! Dečki su na pozornici sa plesačicama uz koje i oni povremeno plešu. Koreografija je izvrsna! Ne sjećam se na koju pjesmu, ali u jednom dijelu koncerta su izletjele konfete i trakice.






 Ubrzo slijedi i pjesma "One flight away" i svidjelo mi se što su na zaslonu iza bili prikazani kao rasporedi letova na aerodromu!



Na fotografiji iznad i ispod možete vidjeti kako se Marcus i Martinus zezaju sa svojim gitaristom. Jako mi se sviđa što se šale na pozornici i rade razne grimase! :D

 U nekoliko navrata su nam dečki znali biti dosta blizu. Vjerojatno su se popeli na zvučnik koji je bio pored pozornice. Takav primjer možete vidjeti na fotografijama ispod gdje je došao Marcus.
Ne dugo od početka koncerta, došlo je vrijeme da se izabere cura kojoj će pjevati pjesmu "First kiss". I dok je svaka priželjkivala da se baš nju izabere, odabir je pao na 12-godišnju djevojku koja je bila izvan sebe od šoka. :D Kao što bi vjerojatno i svaka bila! :)






Atmosferu je uzdrmao hit "Light it up"! Uz pomoć aparata za posebne efekte su ispuštali plamene, a i na pozadini iza je bila prikazana vatra što je izgledalo jako fora!



 



Nakon toga su svi nestali sa pozornice, ali znali smo da će se vratiti. Na ekranu iza je bio prikazan filmić o njihovom životu gdje su prikazani za vrijeme prije nastupa, kod kuće, u slobodno vrijeme, sa tatom itd. Pričali su kako su velika podrška jedno drugome, a to se može i primijetiti iz njihova odnosa. Zajedno prebrode sve strahove te su govorili kako ne znaju što bi jedno bez drugoga.










Kada je filmić završio, na pozornicu su izašli samo Marcus i Martinus te njihov gitarist. Uz pratnju gitare su otpjevali pjesmu "Without you" što je bilo jako emotivno i rasplakala sam se.



Ali zato je tu i pjesma "Girls" na koju su sve cure poludjele. Čula sam da su neke cure u refrenu umjesto "GIRLS" vikale "BOYS" ! :D

 Dočekala sam i svoju omiljenu pjesmu "Make you believe in love"!





Uslijedile su pjesme "Like It Like It", "Dance with you", "Never"!


Koncert je prošao fantastično! Na hrvatskom su nam rekli: "Volimo vas!", "Hvala"!




Zašto volim Marcusa i Martinusa?
Slušam ih već nekoliko mjeseci. Divim im se jer su ostali takvi kakvi su i prije bili te ih slava nije promijenila! Najvažnije je to što se ne hvale time što imaju i skromni su iako imaju preko milijun fanova, a neki naši youtuberi od par tisuća fanova se ponašaju puno gore... Mogu vam slobodno reći da su uživo još bolji i ljepši! Šale se i podržavaju jedno drugog i vidi se ta bratska ljubav između njih! Voljela bih ih jednoga dana baš upoznati i zagrliti! Želim im svu sreću i da steknu još puno obožavatelja jer to i zaslužuju!


INSTAGRAM OD M&M: @marcusandmartinus

Članak na Teen385 portalu: http://www.teen385.com/showbiz/celebrity/bilo-je-toliko-emotivno-da-sam-se-rasplakala-doznajemo-kako-je-bilo-na-koncertu-marcusa-martinusa


MOJE OMILJENE PJESME OD M&M:

MAKE YOU BELIEVE IN LOVE
LIGHT IT UP
ELEKTRISK
LIKE IT LIKE IT
REMIND ME
DANCE WITH YOU


To bi bilo to od današnjeg posta te se nadam da vam se svidio! :) Do idućeg posta, pozdrav!

PROČITAJTE JOŠ:
MY ESSENCE COLLECTION


-------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1

MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is not sponsored!*

Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE